Onze lesvoertuigen

Al onze instructeurs rijden allemaal in veilige en goed onderhouden leswagens, want bij Rijschool Kennemerland staat Service en Kwaliteit op prioriteit nummer 1.

Vandaar dat we om twee jaren in gloednieuwe lesauto’s rijden! Op dit moment bestaat ons wagenpark uit de volgende merken: Mercedes A klasse en Volkswagen Polo. Deze auto’s zijn nooit ouder dan 2 jaar, beschikken o.a. over airco, ABS, ESP, airbags rondom en winterbanden tijdens de wintermaanden. Onze auto’s worden continu onderhouden door erkende autogarages als Stern en Gomes. Hierdoor kunnen wij de veiligheid van uw zoon of dochter optimaliseren en garanderen!

Wij hebben de keuze voor deze auto’s gebaseerd op jarenlange relaties met de autogarages van deze merken, de veiligheid, gangbaarheid, en grootte van de voertuigen. Het formaat en verbruik van onze leswagens past perfect in de huidige samenleving en straatbeeld.

Wij lessen op de beste en nieuwste Kawasaki en Honda motoren, die allemaal voorzien zijn van ABS, zowel A1, A2 als A categorieën beschikbaar.

“De snelste weg naar je Rijbewijs”

Snel je rijbewijs en direct beginnen met rijlessen?

Meld je aan voor een proefles en we nemen contact met je op!

Meld je aan voor een proefles!