Heb jij geen zin om urenlang te studeren voor je motortheorie? Wil je zo snel mogelijk jouw motortheorie op zak hebben? Dat is mogelijk!

Om uiteindelijk je motorrijbewijs te krijgen moet je eerst slagen voor het theorie-examen motor bij het CBR. Het is belangrijk dat jij alle verkeersregels en –borden kent zodat jij én andere personen in het verkeer elkaar goed begrijpen. De hoeveelheid theorie kan nogal overdonderend zijn waardoor je al snel in de war kunt raken tijdens je theorie-examen. Bij rijschool kennemerland begrijpen wij dit en bieden jou daarom een 1-daagse theoriecursus aan waarin jij alle theorie binnen één dag onder de knie hebt.

Met de unieke lesmethode van rijschool kennemerland heb jij binnen één dag de stof goed onder de knie. Onze cursus stoomt je onder begeleiding van de docent volledig klaar voor het theorie-examen bij het CBR. Onze ervaren docent leert jou alles wat jij moet weten. De theoriecursus is examengericht, dit wil zeggen dat jij de relevante theorie voor het examen leert. Aan de hand van handige ezelsbruggetjes onthoud je de stof goed. Ook leer je lastige vraagstellingen te ontcijferen zodat jij tijdens het examen niet in de stress schiet. Met alle relevante kennis in huis is het bijna onmogelijk om te zakken voor je theorie-examen!

Onze theoriecursus heeft als doel om jou in één keer te laten slagen voor het motortheorie-examen bij het CBR.


Cursus

 DatumTijd (Cursus)
1.Zondag 10 mei15.00 - 21.00 uur
2.Zondag 7 juni15.00 - 21.00 uur

Reserveer je examen vlak na je theoriecursus in bij het CBR!

Reserveer je examen bij CBR
Reserveer je examen bij CBR

Aanmelden theoriecursus:


Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor de MOTOR theoriecursus.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • 0,00 €