Motorrijsles in Haarlem

Je motorrijbewijs halen via motorrijschool Kennemerland Haarlem

Als je motorrijles wilt volgen in Haarlem en je op zoek bent naar een hele goede motorrijschool met een gedegen motorrijopleiding en een hoog slagingspercentage, dan stellen wij ons graag aan je voor.
Wij leren onze cursisten echt motorrijden, niet alleen de examenoefeningen zodat je het rijbewijs kan halen, want motorrijden is niet zonder gevaar. Op een motor ben je nu eenmaal meer kwetsbaar en slechter te zien dan in een auto. Tijdens de motorrijlessen laten we je zien hoe je gevaar kan herkennen, jezelf bewust zijn van wat je niet ziet. Hoe je tijdens het rijden door de file al kan anticiperen welke auto van baan gaat wisselen zonder dat er richting word aangegeven.

De motorrijlessen beginnen op een oefenterrein, nog geen 5 min rijden van de rijschool. Zo gaat er geen kostbare lestijd aan reistijd verloren. We geven les op nieuwe Kawasaki en Honda motoren, deze lesmotoren zijn voorzien van beschermende valbeugels, en je krijgt les van motorinstructeurs met jarenlange ervaring. Je kan zo beginnen, wij hebben alle voorzieningen in huis van helm tot motorjas.
Wil je weten wat het is om eens op de motor te rijden, dan is nu je kans, want een proefles kost nu € 29,95


Motorrijles tot 21 jaar en ouder dan 21 jaar

Als je jonger bent dan 21 jaar, moet je het examen afleggen op een lichte motor met een vermogen van maximaal 25 kW. Nadat je het motorrijbewijs A gehaald hebt mag je na 2 jaar, zonder opnieuw een rijexamen te hoeven doen, rijden op elke willekeurige motorfiets.


Kleding motorrijles

Cursisten kunnen tijdens de motorrijlessen gebruik maken van:

  • Helm
  • Motorjas

  • Motorbroek

  • Handschoenen

  • Motorlaarzen

Eigen kleding mag ook, mits deze voldoen aan de veiligheidseisen!

Schrijf je in voor een proefles of een proefdag!


  • Proefles auto van 1 uur, € 49,95
  • Proefles motor van 1,5 uur, € 49,95
  • Proefdag auto Oefenterrein, € 249,-

Maak vrijblijvend een afspraak en we nemen contact met je op.

Snel je rijbewijs en direct beginnen met rijlessen?

Meld je aan voor een proefles en we nemen contact met je op!

Meld je aan voor een proefles!