Al 20 jaar in het vak en nog steeds vol ambitie!

Rijschool Kennemerland heeft al 20 jaar ervaring met het opleiden van cursisten tot veilige en verantwoordelijke weggebruikers. Van oudsher zijn wij een hecht familiebedrijf gebaseerd op persoonlijke en duurzame contacten. Onze klanten moeten altijd van ons op aankunnen. Of je nu het autorijbewijs wilt halen of je motorrijbewijs; steeds weer willen we je verrassen met ons oog voor detail!


Persoonlijk en innovatief

Door onze persoonlijke aanpak en door voortdurend als eerste in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, zijn we uitgegroeid tot de grootste rijschool van Noord Holland. Onze autoleerlingen kunnen zich zelfs online voorbereiden op de lessen met 3d-praktijkvideo’s!


Alles is mogelijk

Bij Rijschool Kennemerland is het mogelijk om autorijbewijs en motorrijbewijs te halen. Met een spoedopleiding of in je eigen tempo. We helpen je graag.


Hoge slagingspercentages

Op onze slagingspercentages zijn we trots. Deze liggen namelijk boven het landelijk gemiddelde. Cursisten hebben een vaste instructeur van de eerste les tot en met het examen. Jaarlijks worden onze instructeurs bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Schrijf je in voor een proefles of een proefdag!


  • Proefles auto van 1 uur, € 49,95
  • Proefles motor van 1,5 uur, € 49,95
  • Proefdag auto Oefenterrein, € 249,-

Maak vrijblijvend een afspraak en we nemen contact met je op.

Snel je rijbewijs en direct beginnen met rijlessen?

Meld je aan voor een proefles en we nemen contact met je op!

Meld je aan voor een proefles!