Autorijschool Haarlem

Autorijles – Tussentijdse toets

Met Rijschool Kennemerland Haarlem kun je snel je auto rijbewijs B halen. Goed voorbereid is het halve werk, door onze goede manier van rijles geven, heb je minder autorijlessen nodig.
Meer belangrijker is dat je bij Rijschool Kennemerland een zeer hoge slagingspercentage hebt van 81% voor het slagen in 1 keer voor het CBR praktijk examen auto rijbewijs B.

Onze autorijles pakketten zijn gebaseerd op de norm, vaak blijkt dat door onze manier van rijles geven dat onze leerlingen minder auto rijlessen nodig hebben en dat ze sneller naar het praktijk examen van het CBR auto rijbewijs B kunnen worden gestuurd.

Voordelen van rijles nemen bij Rijschool Kennemerland Haarlem:

  • Hoog slagingspercentage
  • Rijles vanaf 16,5 jaar mogelijk

  • Diverse rijles, ook pakketten met rijexamengarantie

  • Rijles met een handgeschakelde auto

  • CBR Theorie cursussen


Tussentijdse Toets

Sinds enige jaren biedt Rijschool Kennemerland de mogelijkheid om leerlingen tijdens de opleiding kennis te maken met de werkwijze van het CBR tijdens het examen. Hiervoor heeft het CBR een Tussentijdse toets ontwikkeld. De TTT is een rij-test die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het praktijkexamen en om eventuele nervositeit weg te nemen. Met je instructeur bepaal je samen het tijdstip van de toets. Gemiddeld ligt dit tijdstip op ongeveer driekwart van de rijopleiding.

Na afloop van de toets krijg je een advies over de examenonderdelen waar je nog extra aandacht aan moet besteden. Als je een positief advies krijgt over het onderdeel bijzondere verrichtingen, levert het je een vrijstelling op voor dit onderdeel tijdens het eerstvolgend examen.Met je instructeur maak je vervolgens een afstemming over het aantal lessen wat je nog nodig hebt voor je praktijkexamen.


Lesmateriaal en voertuigen

Rijles bij Rijschool Kennemerland kan je op meerdere manieren volgen, wij geven autorijlessen in handgeschakelde auto’s, maar we geven ook rijles in een automaat indien dat gewenst is, daarnaast geven we ook les met een navigatie systeem zodat je dat ook beheerst. De voertuigen zijn moderne auto’s en worden allemaal goed onderhouden.

Naast het nemen van rijles kan je bij ons ook terecht voor het nieuwste lesmateriaal op het gebied van theorieboeken, cd-rom theorie vragen en ook theorie lessen, wij geven op de rijschool ook een theorie cursus voor je CBR theorie examen, raadpleeg de AUTO THEORIE CURSUS pagina voor meer informatie over de cursus.


Losse rijlessen rijbewijs B

Rijlessen nemen op je eigen tempo. Dat kan natuurlijk ook bij Rijschool Kennemerland Haarlem. Het is wel belangrijk dat je zo constant mogelijk je rijlessen volgt. Het kan al vanaf één keer in de week, maar het liefst meerdere keren per week, dan houdt je het niveau van je rijlessen hoog en haal je nog eerder je rijbewijs. Door de extra ingekochte examens kunnen we je snel naar het examen toe sturen.

Schrijf je in voor een proefles of een proefdag!


  • Proefles auto van 1 uur, € 49,95
  • Proefles motor van 1,5 uur, € 49,95
  • Proefdag auto Oefenterrein, € 249,-

Maak vrijblijvend een afspraak en we nemen contact met je op.

Snel je rijbewijs en direct beginnen met rijlessen?

Meld je aan voor een proefles en we nemen contact met je op!

Meld je aan voor een proefles!