Motorrijschool Haarlem

Voordelen van je motorrijbewijs halen bij Rijschool Kennemerland

  • Je rijdt lekkerder op mooie nieuwe Kawasaki en Honda-motoren
  • Ervaren, goed opgeleide rijinstructeurs

  • Alle mogelijke CBR examen routes worden geoefend

  • Motortheorie examen binnen 1 dag halen! voor meer informatie en bel 023-538 44 42.

  • Goed voorbereid op je examen

Motorrijden is stoer en geeft je absoluut een kick. Het vergt wel heel wat techniek om een motor goed op de weg te houden. Daarom is het erg belangrijk dat je op een veilige manier leert motorrijden. Bij motorrijschool Kennemerland in Haarlem krijg je je eigen rijinstructeur, die je eerst uitgebreid leert om je motor onder de controle te houden. De lessen voertuigbeheersing vinden plaats op een parkeerterrein, zodat je veilig kunt oefenen. Zodra de voertuigbeheersing goed is, kun jij je concentreren op verkeersdeelname. De instructeur gaat dan met je de weg op en je houdt contact met een walkietalkie. We oefenen alle CBR-routes een aantal keer, zodat je weet wat je te wachten staat tijdens het praktijkexamen. Hierdoor kun je zelfverzekerd en goed voorbereid aan je examen beginnen.


Wat houdt het praktijkexamen in?

Het praktijkexamen voor je motorrijbewijs bestaat uit twee onderdelen: het examen voertuigbeheersing; onder controle houden van de motor en het examen verkeersdeelneming. Bij voertuigbeheersing moet je laten zien dat je de motor zowel bij lage als bij hoge snelheid onder controle hebt. Bij het onderdeel verkeersdeelname ga je de weg op en let de examinator onder meer op je kijkgedrag, de plaats op de weg en of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers.


Wat is jouw niveau? Je weet het voor maar 29,95 euro

Misschien heb je al aardig wat rij-ervaring op een brommer, of ben je een natuurtalent op de motor. Tijdens een proefles van 2 uur kunnen wij je niveau beoordelen. Jij kunt laten zien wat je al kunt, zo zien wij welke vaardigheden je al bezit en welke je nog verder moet ontwikkelen. Zo kunnen wij als motorrijschool goed inschatten hoeveel lessen je nodig hebt voor je examen kunt doen om je motorrijbewijs te halen.

Schrijf je in voor een proefles of een proefdag!


  • Proefles auto van 1 uur, € 49,95
  • Proefles motor van 1,5 uur, € 49,95
  • Proefdag auto Oefenterrein, € 249,-

Maak vrijblijvend een afspraak en we nemen contact met je op.

Snel je rijbewijs en direct beginnen met rijlessen?

Meld je aan voor een proefles en we nemen contact met je op!

Meld je aan voor een proefles!