Autorijlessen in je eigen tempo

Autorijlessen eigen tempo

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen een goede klik met hun instructeur hebben. Wij hebben meer dan 5 deskundige collega’s verbonden aan onze rijschool dus er is, desgewenst, altijd een mogelijkheid over te stappen naar een andere instructeur.

Bij elke rijopleiding voor de auto adviseren wij om elke week minimaal 2 lesuren achter elkaar lessen, dus een lesblok van 2 uur te plannen. Dit bespaart je tijd ten opzichte van een enkel uur, door bijvoorbeeld het herhalen wat eerder geleerd is, het plannen van afspraken etc. Bovendien is er in een langer blok meer mogelijk, zoals snelwegritten en verkennen van het examengebied.


De TTT

Een tussentijdse toets is niet verplicht. Deze wordt afgenomen door een examinator van het CBR. Voor dit proefexamen kun je niet zakken. Wel krijg je een advies van de examinator, waardoor je weet waar je nog aan moet werken. Dan stijgt dus de kans dat je in één keer slaagt. Tijdens dit proefexamen kun je vrijstelling halen voor de bijzondere verrichtingen.


Praktijkexamen

Wanneer je instructeur vindt dat je er klaar voor bent, zal je het praktijkexamen gaan doen voor het B-rijbewijs. Voordat wij een examen voor je kunnen plannen bij het CBR, moet je rijschool Kennemerland machtigen door met je DigiD in te loggen op mijn.cbr.nl. Hierover vind je op CBR.nl meer informatie. Als een examen eenmaal aangevraagd is, staat deze vast. Daarom vragen wij de leerlingen altijd de examens te betalen voordat deze geboekt worden. Het invullen van een Gezondheidsverklaring is onderdeel van het examen. De Gezondheidsverklaring is bedoeld om te bezien of je gezondheid je deelname aan het verkeer niet in de weg staat. Je kan ons ook volgen op facebook, instagram, google+

Wanneer je meer informatie wilt of wanneer je je in wilt schrijven voor een rijopleiding bij rijschool Kennemerland kan je heel makkelijk je gegevens achterlaten via deze site. Er wordt vervolgens op de eerstvolgende werkdag contact met je opgenomen.


Bij Rijschool Kennemerland kun je al in 10 dagen je rijbewijs halen, maar je kunt ook kiezen voor 1 of 2 rijlessen per week

Schrijf je in voor een proefles!


  • Neem een intake les voor €49,95
  • We halen je thuis op
  • De proefrijles vertelt welke opleiding bij je past

Maak vrijblijvend een afspraak en we nemen contact met je op.

Snel je rijbewijs en direct beginnen met rijlessen?

Meld je aan voor een proefles en we nemen contact met je op!

Meld je aan voor een proefles!