• Telefoonnummer


    023 - 538 44 42

  • Whatsapp


    06 - 11 86 59 55

LES VOERTUIGEN

Onze les voertuigen

Al onze instructeurs rijden allemaal in veilige en goed onderhouden leswagens, want bij Rijschool Kennemerland is Service en Kwaliteit prioriteit nummer 1.

Vandaar dat we om twee jaren in gloednieuwe lesauto’s rijden! Op dit moment bestaat ons wagenpark uit de volgende merken: Mercedes A klasse’s en Volkswagen Golf 7’s. Deze auto’s zijn nooit ouder dan 2 jaar, beschikken o.a. over airco, ABS, ESP, airbags rondom en winterbanden tijdens de wintermaanden. Onze auto’s worden continu onderhouden door erkende autogarages als Biemond & Van Wijk en Martin Schilder. Hierdoor kunnen wij de veiligheid van uw zoon of dochter optimaliseren en garanderen!

Wij hebben de keuze voor deze auto’s gebaseerd op jarenlange relaties met de autogarages van deze merken, de veiligheid, gangbaarheid, en grootte van de voertuigen. Het formaat en verbruik van onze leswagens past perfect in de huidige samenleving en straatbeeld.

Wij lessen op de beste en nieuwste motoren, Kawasaki en Ducati, die allemaal voorzien zijn van ABS, zowel A1, A2 als A categorieën beschikbaar.

“De snelste weg naar je Rijbewijs”

 

lesvoertuigen

 

Call Now Button