• Telefoonnummer


    023 - 538 44 42

  • Whatsapp


    06 - 11 86 59 55

WIE ZIJN WIJ

contact

Je bent op zoek naar een betaalbare en  goede professionele rijopleiding in Haarlem?

Je wilt snel en bekwaam je rijbewijs halen, maar welke opleiding past het beste bij je. Je denkt aan de volgende punten lage lesprijzen, kwaliteit, professionaliteit,  en een goede service. Een rijopleiding blijft kostbaar, na een intake adviseert Rijschool Kennemerland  een speciaal op jouw afgestemde opleiding en helpt je om snel en voordelig je rijbewijs te halen.

Rijschool Kennemerland onderscheidt zich onder andere door:
  • Kwalitatieve op jouw afgestemde rijopleiding met jonge voertuigen tegen zeer scherpe lesprijzen.
  • Rijopleiding altijd met een door ons vast aangestelde rij instructeur.
  • Erkende rijschool in Haarlem met jaarlijks een hoog slagingspercentage en veel tevreden klanten.
  • Rijopleidingen kun je volgen als een spoedcursus en natuurlijk als een normale rijopleiding in je eigen tempo.
  • Theoriecursussen zijn bij onze rijschool in een nieuw en modern theorielokaal inclusief theorie examen.

 

Rijschool Kennemerland:
Een begrip in Haarlem en omgeving!

Rijschool Kennemerland is onder rijscholen een gevestigde naam in Haarlem & omgeving. Wij bieden een breed assortiment diensten aan. Cursisten kunnen bij ons terecht voor autorijlessen, motorrijlessen, bromfietsrijlessen en ook theoriecursussen. Onze unieke en bewezen lesmethode garandeert een slagingskans van 85%.

Het wordt steeds drukker op de Nederlandse wegen. Daarom worden goede rijopleidingen voor (toekomstige) bestuurders steeds belangrijker. Om van iemand een goede bestuurder te maken, zijn er bekwame en goed opgeleide rij-instructeurs nodig. Rijschool Kennemerland beschikt daarom over een groot team ervaren rij-instructeurs.

Rij-instructeurs
Al onze rij-instructeurs zijn rijksgecertificeerd en voldoen aan de bepalingen van de Wet Rij-onderricht Motorrijtuigen (W.R.M.). Door regelmatig nascholingscursussen te volgen blijven onze rij-instructeurs op de hoogte van alle nieuwe aanpassingen dat te maken heeft met de Nederlandse Verkeerswetgeving en Verkeersregels. U profiteert van hun vakkennis en professionaliteit.

Wij bieden u een vaste rij-instructeur waarbij u zich op uw gemak voelt en die u met zo min mogelijk rijlessen goed voor het praktijkexamen voorbereidt. U zult, met onze hulp, na het behalen van uw rijbewijs een veilig, zelfstandig, sociaal en een milieubewuste bestuurder zijn.

Administratie
Rijschool Kennemerland heeft tevens de beschikking over een team talentvolle administratieve medewerk(st)ers. Met hun kennis over onze rijopleidingen kunnen zij u vakkundig en snel voorzien van de nieuwste informatie. Ook met het inplannen van een examendatum bent u bij hun op de juiste plaats.

Kantoor
Wilt u liever persoonlijk contact?  Dan bent u van harte welkom op ons kantoor gevestigd aan de Vergierdeweg 110  te Haarlem Noord.

Call Now Button