• Telefoonnummer


    023 - 538 44 42

  • Whatsapp


    06 - 11 86 59 55

AUTORIJLESSEN EIGEN TEMPO

Autorijlessen in je eigen tempo

Je profiteert van een beproefde lesmethode bij een gerenommeerde organisatie. En, jij bepaalt de snelheid van de opleiding: Of je nu je rijbewijs in 10 dagen wilt halen of wekelijks een rijles wilt volgen, het kan allemaal.

Bij  Rijschool Kennemerland kun je al in 10 dagen je rijbewijs halen, maar je kunt ook kiezen voor 1 of 2 rijlessen per week.

Als je ervoor kiest om in een korte periode je rijbewijs te halen, zorgen wij ervoor dat je na afloop van die periode aansluitend het CBR examen kunt doen. Om dat te kunnen realiseren moeten we vooraf bepalen hoeveel rijlessen je nodig hebt, zodat we deze lessen in kunnen plannen. Hiervoor gebruiken we de proefles.
Bij Rijschool Kennemerland bepaal jij hoe snel je je rijbewijs haalt. Je kunt kiezen voor een compacte opleiding die je in 10 dagen afsluit met het CBR examen, maar die je natuurlijk ook kunt spreiden over een aantal weken. Je kunt ook 1 of 2 lessen per week nemen en zo niet alleen de lessen spreiden, maar ook de kosten!

Je rijbewijs halen in je eigen tempo

Natuurlijk kun je ook 1 of 2 keer per week lessen voor je autorijbewijs. Het is hiervoor verstandig om een proefles te nemen, zodat je kunt kennismaken met  je instructeur. Als het allemaal goed bevalt, kunnen er daarna vervolgafspraken gemaakt worden.

Call Now Button